Dag 4
Door: Mirthe van Rijswijk, Janne Hoos, Rens Scheepers
Blijf op de hoogte en volg Cambreur
02 Oktober 2018 | India, Thāne
Vanochtend mochten we weer vroeg uit de veren om naar mumbai te gaan waar we met zijn alle heel erg naar uitkeken. Tijdens de busreis werden voor het eerst geconfronteerd met de sloppenwijken van mumbai. We zijn begonnen bij een hele mooie hindoeïstische tempel waar we met onze sokken doorheen zijn gelopen en wat hebben gegeten. Hierna zijn we naar een katholieke kerk gegaan met hele mooie ramen en beelden. Toen zijn we verder gereden naar een super mooie tuin met heel veel bloemen. We hebben weer veel foto's gemaakt daar, maar er waren ook Indiase mensen die foto's van ons wilde maken. Na een bezoekje aan de McDonald's, waar we veel spicy frietjes op hebben zijn we langs de gate naar de markt van mumbai gereden. Wij kregen hier 30 minuten om te shoppen voor souvenirs. Ze hadden er super mooie dingen en iedereen heeft er wel wat leuks gevonden. En nu naar bed, want ook morgen mogen we weer vroeg uit de veren.